Îşi amână Victor Ponta vizita în Sălaj?

În plină campanie electorală, primul-ministru Victor Ponta este aşteptat să ajungă şi în Sălaj. Potrivit informaţiilor furnizate de către Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, premierul este posibil ssă ajungă în judeţul nostru pentru câteva ore, cel mai probabil în cursul zilei de joi. Cu prilejul prezenţei sale pe meleagurile sălăjene, Ponta va vizita fabricile pe care multinaţionalele Tenaris şi Michelin le deţin în Zalău, dar şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde au fost realizate o serie de investiţii cu sprijinul financiar al celor două companii.
În ultimele zile, Victor Ponta a luat la pas judeţele ţării, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în 25 mai.
Luni, primul-ministru a anunţat că el şi vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea vor suspenda activităţile de campanie electorală, pentru a merge în zonele inundate din Mehedinţi. „Cel puţin câteva zile, până când toată situaţia produsă de intemperii va intra în normal”, a menţionat Ponta, adăugând că după ce vor fi luate toate măsurile pentru înlăturarea efectelor intemperiilor, campania electorală va fi reluată. Acest lucru nu înseamnă obligatoriu că Ponta nu va mai ajunge în Sălaj.

11 Thoughts to “Îşi amână Victor Ponta vizita în Sălaj?”

  1. b

    daca vine sa nu cumva sa uite sa ii faca o vizita lui Sandu Bercianu .

  2. Xxx

    Sper sa plec din Zalau, cand vine Ponta.

  3. VOICU

    de ce sa plecam mai bine stam si-l scuipam

  4. Anonim

    Tembelul plagiator, copilul de suflet al lui Adrian Nastase. La inchisoare ii e locul si acolo va ajunge.

  5. Anonim

    Va ajunge la Cotroceni.La inchisoare va ajunge mai mult ca sigur basescu.

  6. ppdd

    sa-i ia dracul pe toti politicienii !! si Viorel asta de de masa nu se ocupa de guvernarea tarii, si sa lase campania pe mana gunoielor din partit, doar e plin partidul de ratati, rahati si puscariasi

  7. ppdd

    isi aduce si nevata cu el in vizite la intreprinderi si cu clasa muncitoare?

  8. Zălăuan

    Întreprinderea de Ţevi şi Întreprinderea de Anvelope sunt ctitorii reprezentative ale Epocii de aur ceauşiste. Este bine că n-au avut soarta Emailaţilor şi Armăturii, pârjolite de duhul otrăvit al „revoluţiei” române !

  9. George

    Gunoiul asta a majorat pretul la carburanti si si-a facut bani pt. plimbari in scopul castigarii prostimii (potentialii votanti).
    PSD = partid blestemat plin de puscariasi si securisti.

  10. Anonim

    spitalul de ce nu l-a vizitat

  11. Anonim

    sa vada afacerile lui barna si marc

Leave a Comment